Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμά του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Δασκάλα νηπιαγωγείου κούρεψε τα μαλλιά 5χρονου αγοριού, καθώς δεν της άρεσε το κούρεμα του, στα Γιαννιτσά, όπως καταγγέλλει η μη...
Δασκάλα νηπιαγωγείου κούρεψε τα μαλλιά 5χρονου αγοριού, καθώς δεν της άρεσε το κούρεμα του, στα Γιαννιτσά, όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού.

Ο 5χρονος θαυμάζει τον ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ και γι’ αυτό ζήτησε από τη μητέρα του να κάνει τα μαλλιά του όπως το ίνδαλμά του. “Τα μακραίναμε για πολλούς μήνες γιατί ήθελε να του μοιάσει», υποστήριξε αρχικά η μητέρα.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στο MEGA, «όταν πήγα στο σχολείο, λέει η κυρία Ζωή στο παιδί “αχ Ανέστη κουρεύτηκες; Μπράβο, με γεια σου”. Φεύγει το παιδί μέσα και μου λέει η δασκάλα ότι, “γιατί δεν κουρέψατε λίγο παραπάνω τα μαλλιά του και πέφτουν μπροστά στα μάτια του;”. Και της απάντησα επειδή τα μαζεύομε κοτσίδα και μου λέει “άντε καλέ, τι χαζά είναι αυτά”». Μετά από αυτή τη συνάντηση, σύμφωνα με την μητέρα, όταν το παιδί γύρισε σπίτι το ίδιο απόγευμα, της είπε ότι, «πάμε να κόψω τα μαλλιά μου; Η κυρία μου είπε ότι αν δεν κόψω τα μαλλιά μου θα φωνάξει την αστυνομία».

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα του παιδιού κλήθηκε να παραλάβει από το νηπιαγωγεί0ο το παιδί καθώς είχε κάνει πάνω του την ανάγκη του. «Όταν στρεσάρεται και πιέζεται ψυχολογικά το παιδί, βγάζει ψυχοσωματικά. Πάω να του μαζέψω τα μαλλιά, τα σηκώνω και βλέπω ότι λείπουν τα μισά μαλλιά. Του τα είχαν κόψει με ψαλίδι.

«Ζήτησα να μάθω ποιος το έκανε και ακόμα δεν μου λέει το παιδί. Το κομμάτι που λείπει από εδώ κάτω και του το έχουνε κόψει ήταν περίπου τόσο πιο μακρύ. Τα μαλλάκια του πλέον δεν πιάνονται», πρόσθεσε.

Τότε η μητέρα επικοινώνησε με τη δασκάλα, χωρίς όμως να παίρνει κάποια απάντηση για το ποιος έκοψε τα μαλλιά του παιδιού της. Έτσι πήγε στο τμήμα να το καταγγείλει.

«Με ποιο δικαίωμα κουρέψατε το παιδί μου»
«Με ποιο δικαίωμα κουρέψατε το παιδί μου χωρίς να ενημερωθώ και να δώσω την συγκατάθεσή μου; Είναι ψυχολογική και ουσιαστικά σωματική βία», είπε η μητέρα του παιδιού. Μάλιστα, επισήμανε πως δεν είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζει κάποιο συμβάν με το 5χρονο παιδί της στο σχολείο.

«Το πρώτο περιστατικό είχε γίνει όταν ξεκίνησαν τα σχολεία, που είχε έρθει ο μικρός στο σπίτι με κόκκινο αυτάκι. Όταν τον ρώτησα γιατί πονάει το αυτάκι σου, μου είπε γιατί μου το τράβηξε η κυρία», ανέφερε.

Τι είπε ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας
Ο Αλέξανδρος Κόπτσης, περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης κεντρικής Μακεδονίας μίλησε στην ίδια εκπομπή για την υπόθεση του 5χρονου αγοριού. Όπως ανέφερε ο ίδιος, μέχρι και τώρα δεν έχει κατατεθεί καμία επίσημη και έγγραφη καταγγελία στην περιφερειακή διεύθυνση αλλά και στην αντίστοιχη διεύθυνση εκπαίδευσης.

Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

αγροτικά,15,αθλητικά,3,αθλητισμός,1,Αλμωπία,1,Απάτη,1,απόψεις,4,Αριδαία,15,ΑΣΕΠ,1,Αστυνομία,32,αστυνομικά,87,Βεγορίτιδα,1,Γαλατάδες,1,Γιαννιτσά,75,ΔΕΥΑ,1,διατροφή,1,διαφήμιση,1,Έδεσσα,27,Ειδήσεις,6,Εκδηλώσεις,61,εκκλησία,1,εκλογές,6,Εκπαίδευση,5,Ελικόπτερο,1,Ελλάδα,252,Ελλάδα: αστυνομικά,1,Εύβοια,1,Θέατρο,2,Θεσσαλονίκη,1,καιρός,4,Καρυώτισσα,1,κοινωνία,2,Κόσμος,27,Κρύα Βρύση,5,Λουτράκι,1,νοσοκομεία,1,Οικονομία,27,Πάικο,1,Πέλλα,4,Πλατάνη Έδεσσας,1,Πόζαρ,2,πολιτική,5,Πολιτισμός,4,Πτώση,1,Σκύδρα,10,συνέντευξη,1,Ταξίδι,10,Τέχνη,1,τεχνολογία,2,Τοπικά,114,Υγεία,35,φιλοζωικά,10,φύση και δραστηριότητες,1,Eurovision,1,Lifestyle,6,
ltr
item
Discover Pella: Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμά του
Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμά του
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjxOfNkcnNZqEkZ9Lp4bFeMYwYOGkAvzPenH8Pf5zk7cT1Q9Dvj8-73yaSyVn6xEnailwJDVaDwskKlmxSoGcTS4NkElqQ2zdvrsEcGSNCFYtgqF-MVSSGTqMJtDvoEX6dhBsmPcwgiWX00wDjEN7dPm5T4PQExtjnSNddUiJoJoG2yAjKilIzfmNV6A24
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjxOfNkcnNZqEkZ9Lp4bFeMYwYOGkAvzPenH8Pf5zk7cT1Q9Dvj8-73yaSyVn6xEnailwJDVaDwskKlmxSoGcTS4NkElqQ2zdvrsEcGSNCFYtgqF-MVSSGTqMJtDvoEX6dhBsmPcwgiWX00wDjEN7dPm5T4PQExtjnSNddUiJoJoG2yAjKilIzfmNV6A24=s72-c
Discover Pella
https://www.discoverpella.gr/2024/04/5.html
https://www.discoverpella.gr/
https://www.discoverpella.gr/
https://www.discoverpella.gr/2024/04/5.html
true
8338469463894441372
UTF-8
Loaded All Posts ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή By Αρχική Σελίδες Αναρτρήσεις Δες τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ TAGS ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση που να ταιριάζει με το αίτημά σας ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριο Φεβρουάριο Μάρτη Απρίλη Μάϊο Ιούνιο Ιούλιο Αύγουστο Σεπτέμβριο Οκτώβριο Νοέμβριο Δεκέμβριο Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάϊο Ιου Ιου Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν Χθές $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερο από 5 εβδομάδες Followers Ακολούθησε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων

Μπισκοτάκι;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο ποιοτική εμπειρία περιήγησης στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Λεπτομέρειες