Πέλλα: Αναζητείται λύση για τα δικαστικά μέγαρα σε Έδεσσα και Γιαννιτσά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Επιτακτική ανάγκη θεωρείται για την περιοχή της Πέλλας η ανέγερση νέων δικαστικών μεγάρων σε Έδεσσα και Γιαννιτσά, καθώς τα κτήρ...
Επιτακτική ανάγκη θεωρείται για την περιοχή της Πέλλας η ανέγερση νέων δικαστικών μεγάρων σε Έδεσσα και Γιαννιτσά, καθώς τα κτήρια όπου στεγάζονται τώρα είναι παλιά και δεν εξυπηρετούν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες.

Για τον λόγο αυτό ο γαλάζιος βουλευτής της Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης συναντήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης με τον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Φλωρίδη.
Αναφορικά με το νέο δικαστικό μέγαρο των Γιαννιτσών, ο κ. Καρασμάνης επισήμανε ότι το έργο ήταν ώριμο από το 2009, ωστόσο λόγω αλλαγών κυβερνήσεων δεν προχώρησε τελικά.

Η κατάσταση μάλιστα σύμφωνα με τον βουλευτή είναι δύσκολη καθώς οι υπηρεσίες στεγάζονται σε διασκορπισμένα κτήρια που βρίσκονται σε κακή κατάσταση, απαρχαιωμένα, ανθυγιεινά και επικίνδυνα.

Ο υπουργός ζήτησε μια μικρή πίστωση χρόνου για την εξεύρεση χρηματοδοτικού προγράμματος για την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου.

Λύση «αλά Θεσσαλονίκη» για την Έδεσσα

Για το Δικαστικό Μέγαρο της Έδεσσας ο κ. Φλωρίδης ενημέρωσε τον Γιώργο Καρασμάνη ότι, το πρόβλημα που είχε προκύψει με το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης - και το οποίο είχε μπλοκάρει το πρόγραμμα ΣΔΙΤ επί δυόμισι χρόνια – λύθηκε, προχωρεί πλέον κανονικά και μέσα στο 2025 θα υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καρασμάνης είχε συνάντηση και με τον υφυπουργό Γιάννη Μπούγα για το Δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών, τον οποίο επίσης ενημέρωσε για τη σημερινή κατάσταση παρουσιάζοντάς του όλα τα στοιχεία.

Ο κ. Μπούγας έδειξε την ίδια με τον υπουργό απόλυτη κατανόηση, αναγνώρισε το μέγεθος του προβλήματος και δεσμεύτηκε, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον κ. Φλωρίδη να αναζητηθεί και να βρεθεί λύση.

Σε ό,τι αφορά στο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας, ο Υφυπουργός επανέλαβε στον Γιώργο Καρασμάνη την ενημέρωση που είχε νωρίτερα από τον υπουργό.

Σύμφωνα με το πολιτικό γραφείο του κ. Καρασμάνη, το επόμενο διάστημα πρόκειται να γίνουν νέες συναντήσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξε πρόοδος στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγή: voria.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

αγροτικά,12,αθλητικά,3,αθλητισμός,1,Αλμωπία,1,Απάτη,1,απόψεις,3,Αριδαία,13,ΑΣΕΠ,1,Αστυνομία,32,αστυνομικά,87,Βεγορίτιδα,1,Γιαννιτσά,61,ΔΕΥΑ,1,διατροφή,1,διαφήμιση,1,Έδεσσα,22,Εκδηλώσεις,38,εκκλησία,1,εκλογές,6,Εκπαίδευση,5,Ελικόπτερο,1,Ελλάδα,250,Ελλάδα: αστυνομικά,1,Εύβοια,1,Θέατρο,2,Θεσσαλονίκη,1,καιρός,4,Καρυώτισσα,1,κοινωνία,2,Κόσμος,26,Κρύα Βρύση,3,Λουτράκι,1,νοσοκομεία,1,Οικονομία,27,Πάικο,1,Πέλλα,2,Πόζαρ,2,πολιτική,5,Πολιτισμός,3,Πτώση,1,Σκύδρα,8,Ταξίδι,6,Τέχνη,1,τεχνολογία,2,Τοπικά,108,Υγεία,34,φιλοζωικά,10,Eurovision,1,Lifestyle,6,
ltr
item
Discover Pella: Πέλλα: Αναζητείται λύση για τα δικαστικά μέγαρα σε Έδεσσα και Γιαννιτσά
Πέλλα: Αναζητείται λύση για τα δικαστικά μέγαρα σε Έδεσσα και Γιαννιτσά
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiqS8fhG9w6lr5CpeQcCClV-WXeUqN7sjOmQHK0TLzxhPZU3calOX_Q8bq9y-bR3ugzcg8CwEmA-KuruL9zClsEdyBhh168FeIdVdY51JIeI7c2fn6vWZdeccTgcVo9xxTh9zNYubaTRpuV5vTR7v0IMStb2baA-feEeRjWqzXSsQS4H9niBGvB-EVpBg4
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiqS8fhG9w6lr5CpeQcCClV-WXeUqN7sjOmQHK0TLzxhPZU3calOX_Q8bq9y-bR3ugzcg8CwEmA-KuruL9zClsEdyBhh168FeIdVdY51JIeI7c2fn6vWZdeccTgcVo9xxTh9zNYubaTRpuV5vTR7v0IMStb2baA-feEeRjWqzXSsQS4H9niBGvB-EVpBg4=s72-c
Discover Pella
https://www.discoverpella.gr/2023/12/blog-post_29.html
https://www.discoverpella.gr/
https://www.discoverpella.gr/
https://www.discoverpella.gr/2023/12/blog-post_29.html
true
8338469463894441372
UTF-8
Loaded All Posts ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή By Αρχική Σελίδες Αναρτρήσεις Δες τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ TAGS ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση που να ταιριάζει με το αίτημά σας ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριο Φεβρουάριο Μάρτη Απρίλη Μάϊο Ιούνιο Ιούλιο Αύγουστο Σεπτέμβριο Οκτώβριο Νοέμβριο Δεκέμβριο Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάϊο Ιου Ιου Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν Χθές $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερο από 5 εβδομάδες Followers Ακολούθησε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων