The walking dead: Δείτε ποιος θα είναι μαζί με τον Rick και την Michonne στο νέο SpinOff της σειράς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Το νέο spinoff του "The walking dead" , που θα έχει τίτλο "The Ones Who Live", πρόκειται να κάνει το ντεμπού...

Το νέο spinoff του "The walking dead" , που θα έχει τίτλο "The Ones Who Live", πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της τον Φεβρουάριο, με νέα αλλά και οικεία πρόσωπα.

[Ακολουθήστε μας στο Google News ##arrow-up-right-from-square##]
Ο Rick Grimes (Andrew Lincoln) και η Michonne (Danai Gurira) θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη στο "The Walking Dead: The Ones Who Live" τον Φεβρουάριο και το AMC δημοσίευσε νέες φωτογραφίες, πληροφορίες casting και ένα σύντομο teaser σε εκδήλωση του  New York Comic Con. (Δείτε το teaser παρακάτω.) Με το νέο σόου, ο Terry O'Quinn εντάσσεται στο σύμπαν του Walking Dead ως Beale. Ο ηθοποιός δεν είναι ξένος στα θρίλερ επιβίωσης, καθώς πέρασε έξι σεζόν παγιδευμένος σε ένα μυστηριώδες νησί ως John Locke στο Lost. Εν τω μεταξύ, η Pollyanna McIntosh επιστρέφει στον κόσμο των περιπατητών ως Jadis, η οποία εμφανίστηκε στο παρελθόν σε τρεις σεζόν της κύριας σειράς Walking Dead καθώς και στο spinoff The Walking Dead: World Beyond.
Ο Matt Jeffries θα εμφανιστεί στο "The Ones Who Live" ως Nat, ένας νέος χαρακτήρας, και η Lesley-Ann Brandt είχε ανακοινωθεί προηγουμένως ότι θα υποδυθεί την Pearl.

Στο νέο teaser, βλέπουμε σκηνές του Rick και της Michonne να παλεύουν χωριστά με τους περιπατητές και να δείχνουν εξαντλημένοι, όπως αφηγείται ο Rick, "Προσπάθησα να ξεφύγω. Να ξέρεις ότι προσπάθησα. Προσπάθησα, αλλά απέτυχα. Απλά να ξέρεις ότι σε αγαπώ". 
Η σειρά των έξι επεισοδίων έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο όταν έκλεισε συμφωνία με την SAG-AFTRA για να συνεχίσει τη παραγωγή εν μέσω της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών.




Το όνομα της σειράς προέρχεται από το αρχικό σόου. Στο The Ones Who Live θα δούμε τον Rick και τη Michonne να προσπαθούν να ξανασμίξουν μετά από χρόνια χωρισμού. Ο Rick αποχώρησε από την αρχική σειρά αφού θεωρήθηκε νεκρός κατά τη διάρκεια της 9ης σεζόν, ενώ η Michonne έφυγε από την εκπομπή κατά τη διάρκεια της 10ης σεζόν, αφήνοντας το γκρουπ καθώς έψαχνε για τον Rick. Τόσο ο Rick όσο και η Michonne εμφανίστηκαν στο φινάλε της σειράς TWD - αλλά όχι μαζί.

Η AMC ανακοίνωσε επίσης ένα ακόμα νέο  για το σύμπαν του Walking Dead στο πάνελ του NYFF: Η Melissa McBride θα συμμετάσχει με τον Norman Reedus στη δεύτερη σεζόν του The Walking Dead: Daryl Dixon, με υπότιτλο The Book of Carol.


[Ακολουθήστε μας στο Google News ##arrow-up-right-from-square##]

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

αγροτικά,12,αθλητικά,3,αθλητισμός,1,Αλμωπία,1,Απάτη,1,απόψεις,3,Αριδαία,13,ΑΣΕΠ,1,Αστυνομία,32,αστυνομικά,87,Βεγορίτιδα,1,Γιαννιτσά,64,ΔΕΥΑ,1,διατροφή,1,διαφήμιση,1,Έδεσσα,23,Εκδηλώσεις,38,εκκλησία,1,εκλογές,6,Εκπαίδευση,5,Ελικόπτερο,1,Ελλάδα,250,Ελλάδα: αστυνομικά,1,Εύβοια,1,Θέατρο,2,Θεσσαλονίκη,1,καιρός,4,Καρυώτισσα,1,κοινωνία,2,Κόσμος,26,Κρύα Βρύση,3,Λουτράκι,1,νοσοκομεία,1,Οικονομία,27,Πάικο,1,Πέλλα,2,Πόζαρ,2,πολιτική,5,Πολιτισμός,4,Πτώση,1,Σκύδρα,8,συνέντευξη,1,Ταξίδι,6,Τέχνη,1,τεχνολογία,2,Τοπικά,108,Υγεία,35,φιλοζωικά,10,Eurovision,1,Lifestyle,6,
ltr
item
Discover Pella: The walking dead: Δείτε ποιος θα είναι μαζί με τον Rick και την Michonne στο νέο SpinOff της σειράς
The walking dead: Δείτε ποιος θα είναι μαζί με τον Rick και την Michonne στο νέο SpinOff της σειράς
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhysBaeUG5KUd6KxR3i0ZWkI_CCb-qBjSph3RJYZcYGPgmLH-HAgiHCyLwJuN2cb9qf2TwL8X2Dk494CpfaXKgOYV-6wPmgcU-oNlz1jeuAuPmyHXz_H_4VIx0eed9-X6-x54Ckk-9RrEgr3DKgDVMIczP6q3-GubfE_mOl3VPylwnZVs0qIYMfE-e2VeY
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhysBaeUG5KUd6KxR3i0ZWkI_CCb-qBjSph3RJYZcYGPgmLH-HAgiHCyLwJuN2cb9qf2TwL8X2Dk494CpfaXKgOYV-6wPmgcU-oNlz1jeuAuPmyHXz_H_4VIx0eed9-X6-x54Ckk-9RrEgr3DKgDVMIczP6q3-GubfE_mOl3VPylwnZVs0qIYMfE-e2VeY=s72-c
Discover Pella
https://www.discoverpella.gr/2023/10/the-walking-dead-rick-michonne-spinoff.html
https://www.discoverpella.gr/
https://www.discoverpella.gr/
https://www.discoverpella.gr/2023/10/the-walking-dead-rick-michonne-spinoff.html
true
8338469463894441372
UTF-8
Loaded All Posts ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή By Αρχική Σελίδες Αναρτρήσεις Δες τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ TAGS ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση που να ταιριάζει με το αίτημά σας ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριο Φεβρουάριο Μάρτη Απρίλη Μάϊο Ιούνιο Ιούλιο Αύγουστο Σεπτέμβριο Οκτώβριο Νοέμβριο Δεκέμβριο Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάϊο Ιου Ιου Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν Χθές $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερο από 5 εβδομάδες Followers Ακολούθησε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων