Ανακοίνωση της ομάδας " Νοσοκομείο Έδεσσας SOS"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 16/10/2023 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, συγ...

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 16/10/2023 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, συγκέντρωση φορέων, συλλόγων και πολιτών, έπειτα από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ SOS».

Στη συγκέντρωση παρουσιάσθηκαν οι μέχρι σήμερα ενέργειες της Συντονιστικής Επιτροπής (τελευταία η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Νοσοκομείου Έδεσσας την 9/10) και πληροφορίες για τη κατάσταση στο Νοσοκομείο Έδεσσας (και Γιαννιτσών) η οποία δεν είναι καλή μετά και τις τελευταίες εξελίξεις για τη κατάργηση των τακτικών χειρουργείων.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων και τοποθετήθηκαν οι παρακάτω:
- Χαμαλίδης Ιωάννης, εκπρόσωπος ΕΝΙΠ,
- Γκουτζαμάνης Νίκος, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Έδεσσας-Αλμωπίας,
- Βάλτσης Δημήτρης, Ομάδα πρωτοβουλίας για την αναβάθμιση οδικού & σιδηροδρομικού δικτύου,
- Κοντίδης Χρήστος, Γραμματέας σωματείου γάλακτος, τροφίμων, και ποτών Ημαθίας+Πέλλας,
- Καραπαναγιώτης Ιγνάτιος, Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Πέλλας,
- Λυτρίδης Νίκος, σύλλογος ιδιωτικών υπαλλήλων Ημαθίας -Πελλας,
- Μίσκος Βασίλης, Πρόεδρος συλλόγου νεφροπαθών,
- Μαραντίδου Γεωργία, εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος ΝΙΚΗ,
- Τσιτσάγκας Μπάμπης, εκπρόσωπος παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση,
- Βαγουρδή Μαρία, δημοσιογράφος εφημερίδας Εδεσσαϊκή,
- Σουμελίδης Γιάννης, Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σκύδρας,
- Κρητίδης Θέμις, Αντιδήμαρχος Δήμου Σκύδρας,
- Παπαπαύλου Κώστας, πολίτης,
- Καραμάνη Δήμητρα, Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Έδεσσας,
- Αβραμίδης Λευτέρης, Πρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Πέλλας,
- Τσιρανίδης Χρήστος, εκπρόσωπος πληγέντων από την τάφρο 66 και αγροτοσυνδικαλιστής.
Επίσης μίλησε πλήθος παρευρισκομένων πολιτών και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων.

Στις τοποθετήσεις των ομιλητών ήταν καθολική η διαπίστωση της καθημερινής υποβάθμισης των υπηρεσιών στη δημόσια υγεία και επίσης προέκυψε κοινή απαίτηση για την ανάληψη νέων δράσεων, διαμαρτυριών και συλλαλητηρίων.

Η Συντονιστική Επιτροπή θα ενημερώσει σύντομα για την επόμενη δράση (συλλαλητήριο) και μοναδικός σκοπός είναι η αναβάθμιση και η ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου της Έδεσσας (και φυσικά των Γιαννιτσών). 
Απαιτούμε ΑΜΕΣΑ:
1. την επαναλειτουργία των τακτικών χειρουργείων 
2. τη στελέχωση του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας με προσλήψεις ιατρών (40% κενές οργανικές θέσεις στην Έδεσσα!)
3. την επαναλειτουργία της ΜΕΘ.
4. την εγκατάλειψη κάθε σκέψης συγχώνευσης των Νοσοκομειακών μονάδων Έδεσσας και Γιαννιτσών (τμημάτων ή κλινικών τους), φυσικά και της κατάργησης τους.
5. δημόσια δωρεάν υγεία στη πράξη.

Η Συντονιστική Επιτροπή Νοσοκομείο Έδεσσας SOS, ευχαριστεί δημόσια τη Δήμαρχο Σκύδρας κα Ιγνατιάδου Κατερίνα και τον Αντιδήμαρχο κ. Κρητίδη Θέμη (ομιλητής) για την πρόθεση του Δήμου Σκύδρας να βοηθήσει με κάθε μέσο τις δράσεις της Συντονιστικής. Θα θέλαμε να είναι μαζί μας οι Δήμαρχοι Αλμωπίας και Έδεσσας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας καθώς και οι βουλευτές του Νομού, γιατί το Νοσοκομείο αφορά όλους μας!
Επίσης ευχαριστούμε τα πολιτικά κόμματα που ήδη έχουν κάνει ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και αυτά που δήλωσαν τη πρόθεση να υποβάλλουν ερωτήματα και να βοηθήσουν (θα αναφερθούν στο συλλαλητήριο).
Τέλος η Συντονιστική ευχαριστεί τις Δημοτικές παρατάξεις στο Δήμο Έδεσσας, Κοινωνία σε Κίνηση και Λαϊκή Συσπείρωση, οι οποίες δήλωσαν τη πρόθεση τους να είναι δίπλα μας και να συνδράμουν σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του νοσοκομείου.

Η Συντονιστική Επιτροπή συνεχώς διευρύνει τη λίστα με τους φορείς, συλλόγους, πολίτες, παρατάξεις κλπ οι οποίοι δηλώνουν τη στήριξη και τη βοήθεια στο εγχείρημα. 

Σύντομα θα ανακοινώσουμε ημερομηνία συλλαλητηρίου! 

Ο αγώνας για το Νοσοκομείο είναι αγώνας όλων μας! 
Το χρωστάμε στα παιδιά μας στα οποία οφείλουμε να το παραδώσουμε, όπως μας το παρέδωσαν οι παππούδες και οι γονείς μας που πλήρωσαν να γίνει!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

αγροτικά,12,αθλητικά,3,αθλητισμός,1,Αλμωπία,1,Απάτη,1,απόψεις,3,Αριδαία,13,ΑΣΕΠ,1,Αστυνομία,32,αστυνομικά,87,Βεγορίτιδα,1,Γιαννιτσά,64,ΔΕΥΑ,1,διατροφή,1,διαφήμιση,1,Έδεσσα,23,Εκδηλώσεις,38,εκκλησία,1,εκλογές,6,Εκπαίδευση,5,Ελικόπτερο,1,Ελλάδα,250,Ελλάδα: αστυνομικά,1,Εύβοια,1,Θέατρο,2,Θεσσαλονίκη,1,καιρός,4,Καρυώτισσα,1,κοινωνία,2,Κόσμος,26,Κρύα Βρύση,3,Λουτράκι,1,νοσοκομεία,1,Οικονομία,27,Πάικο,1,Πέλλα,2,Πόζαρ,2,πολιτική,5,Πολιτισμός,4,Πτώση,1,Σκύδρα,8,συνέντευξη,1,Ταξίδι,6,Τέχνη,1,τεχνολογία,2,Τοπικά,108,Υγεία,35,φιλοζωικά,10,Eurovision,1,Lifestyle,6,
ltr
item
Discover Pella: Ανακοίνωση της ομάδας " Νοσοκομείο Έδεσσας SOS"
Ανακοίνωση της ομάδας " Νοσοκομείο Έδεσσας SOS"
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhCsDP4FpZggxt3KZNyQljREYeBL6OhV6SXfV3eIH2WprMraTv74s38kMEywRSKhVJRNa3Syp0Xdhf63q8KObIqd5QJxLYap_tbC4GZjUKwbVio2YBItawXERggBRvMSpq9_d0hkXjx5udmaGMYcLzeHrHotteIJGzaRuv48A_D0lGt0mq3C6pyLUHZwFc
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhCsDP4FpZggxt3KZNyQljREYeBL6OhV6SXfV3eIH2WprMraTv74s38kMEywRSKhVJRNa3Syp0Xdhf63q8KObIqd5QJxLYap_tbC4GZjUKwbVio2YBItawXERggBRvMSpq9_d0hkXjx5udmaGMYcLzeHrHotteIJGzaRuv48A_D0lGt0mq3C6pyLUHZwFc=s72-c
Discover Pella
https://www.discoverpella.gr/2023/10/sos.html
https://www.discoverpella.gr/
https://www.discoverpella.gr/
https://www.discoverpella.gr/2023/10/sos.html
true
8338469463894441372
UTF-8
Loaded All Posts ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή By Αρχική Σελίδες Αναρτρήσεις Δες τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ TAGS ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση που να ταιριάζει με το αίτημά σας ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριο Φεβρουάριο Μάρτη Απρίλη Μάϊο Ιούνιο Ιούλιο Αύγουστο Σεπτέμβριο Οκτώβριο Νοέμβριο Δεκέμβριο Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάϊο Ιου Ιου Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν Χθές $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερο από 5 εβδομάδες Followers Ακολούθησε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων